Χόφενχαϊμ - Μπάγερν 0-6: Εξάρα, πασούλες και πρωτόγνωρες καταστάσεις! (vid)

Χόφενχαϊμ - Μπάγερν 0-6: Εξάρα, πασούλες και πρωτόγνωρες καταστάσεις! (vid)

Gazzetta team
Χόφενχαϊμ - Μπάγερν 0-6: Εξάρα, πασούλες και πρωτόγνωρες καταστάσεις! (vid)

bet365

H Μπάγερν διέλυσε στο PreZero Arena τη Χόφενχαϊμ με 6-0, αλλά αυτό που έμεινε ήταν οι πασούλες - μήνυμα των παικτών κόντρα στην άσχημη συμπεριφορά των οπαδών.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο PreZero Arena που θα συζητηθούν για αρκετό καιρό. Την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου διέλυε εντός αγωνιστικού χώρου τη Χόφενχαϊμ με 6-0, μερίδα οπαδών της στις εξέδρες ανάρτησαν πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά του αφεντικού των γηπεδούχων, Ντίτμαρ Χοπ («Ο Ντίτμαρ Χοπ παραμένει πουτ@@@@@ γιος»), ο οποίος βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο των ultras λόγω της εμπορικής συνεργασίας του με το βαυαρικό κλαμπ. Ο διαιτητής διέκοψε το ματς για να κατέβει το πανό, Φλικ και παίκτες της Μπάγερν εξοργισμένοι ζητούσαν άμεσα την απόσυρσή του, ενώ με την επανέναρξη της αναμέτρησης οι 22 παίκτες έκαναν κάτι... μοναδικό ακόμα και για τα δεδομένα της Γερμανίας. Για 13 λεπτά οι ποδοσφαιριστές των Βαυαρών και της Χόφενχαϊμ έπαιζαν... πασούλες, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα για τη συμπεριφορά των οπαδών τους!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπάγερν με φόρα από το Λονδίνο και το διπλό... πρόκρισης επί της Τσέλσι, έκανε απίθανη εμφάνιση κι έδειξε πως μπορεί και χωρίς τον Λεβαντόφσκι (τραυματίας). Οι Βαυαροί διέλυσαν με 6-0 τη Χόφενχαϊμ και βρέθηκαν στο +4 από τη Λειψία (με ματς περισσότερο). Ολα τελείωσαν σε... 15 λεπτά, μιας και η Μπάγερν πέτυχε τρία γκολ. Στο 2' ο Γκνάμπρι από ασίστ του Μίλερ πέτυχε το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Κίμιχ σημείωσε το 2-0. Στο 15' ο Ζίρκζεε σημείωσε το 3-0. Τη σκυτάλη πήρε ο Κουτίνιο, ο οποίος με γκολ στο 33' και στο 47' έδωσε διαστάσεις θριάμβου. Στο 62' ο Γκορέτσκα από ασίστ του Τολισό διαμόρφωσε το 6-0.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ (46' Τολισό), Αλάμπα, Κίμιχ, Παβάρ, Τιάγκο, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Ντέιβις (63' Ερναντές), Μίλερ (56' Γκορέτσκα), Ζίρκζεε

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα