Aπίστευτη επίθεση Γκόμες στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Δήμος Μπουλούκος
Aπίστευτη επίθεση Γκόμες στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

bet365

Τα... έχωσε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο Μάριο Γκόμες για το σκληρό του παιχνίδι, μετά την ισοπαλία της Βόλφσμπουργκ με το Αμβούργο!

Ο Ελληνας διεθνής είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του Γκόμες και οι μονομαχίες των δύο ήταν αρκετά σκληρές. Μετά τον αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ ξέσπασε κατά του Παπαδόπουλου με αρκετά βαρείς χαρακτηρισμούς: «Εγώ πιστεύω στο fair play, αλλά αυτός δεν ξέρει από fair play. Δεν είναι σπόρτσμαν», είπε αρχικά και συνέχισε: «κάνει σαν πεθαμένος κύκνος και μετά όταν ο διαιτητής σφυρίζει, πετάγεται αμέσως και σηκώνεται όρθιος. Χτυπάει στο κεφάλι και αυτός πιάνει το γόνατο του», κατηγορώντας τον Παπαδόπουλο για θέατρο.

Ο Μάριο Γκόμες στο 63ο λεπτό κλώτσησε τον Παπαδόπουλο και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του: «Εμεινα έκπληκτος από τον εαυτό μου για αυτό που συνέβη. Αλλά είπα στον διαιτητή ότι πρέπει να σταματήσει να προστατεύει τον Παπαδόπουλο σε όλο τον αγώνα.»

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ξέσπασμα του Γκόμες δεν βρήκε σύμφωνο τον προπονητή του στη Βόλφσμπουργκ Μάρτιν Σμιτ, που υπερασπίστηκε τον Ελληνα διεθνή! «Ο Παπαδόπουλος είναι ένας κεντρικός αμυντικός που κάθε ομάδα θα ήθελε. Κέρδισε τη μάχη σήμερα με τον Γκόμες».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα