Μπάγερ Λεβερκούζεν: Πήγε καλά το πρώτο «τεστ» του Τεν Χαγκ, ήττα με πεντάρα από την Κ20 της Φλαμένγκο!
The Έρικ Τεν Χαγκ... effect! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έδωσε στον Ολλανδό κόουτς το χρίσμα του αντικαταστάτη του Τσάμπι Αλόνσο, αλλά το πρώτο του «τεστ» στη νέα του ομάδα θύμισε όλους τους... εφιάλτες που έζησε ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Για την ιστορία, σκόρερ στο παιχνίδι χρίστηκε και ο Ματέους Γκονσάλβες, που, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος εξτρέμ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα και πέρα από το δικό του γκολ στο 39ο λεπτό, δημιούργησε το αυτογκόλ που έκανε το 2-0 για την ομάδα του στο 10'.
Στο 19:10 η φανταστική ενέργεια του Γκονσάλβες και στο 48:10 η κεφαλιά του για το 3-0.
Οι Ασπιρίνες βρίσκονται στη Βραζιλία για την καλοκαιρινή προετοιμασία τους και άρχισαν τα φιλικά τους απέναντι στην Κ20 της Φλαμένγκο. Αυτό πάντως... δεν πήγε και πολύ καλά, μιας και ο Τεν Χαγκ είδε τη Λεβερκούζεν να διασύρεται με πεντάρα (5-1) από τα τσικό των Βραζιλιάνων! Μάλιστα, το σκορ στο ημίχρονο ήταν 4-0 υπέρ της Μενγκάο, με το 5-0 να έρχεται στο 54'.
Ο Τεν Χαγκ ανακάτεψε την τράπουλά του και προφανώς έκανε δοκιμές, ωστόσο, όπως κι αν έχει, το 5-1 είναι... πολύ βαρύ.
Coach. 😎#esquentaB04 pic.twitter.com/R6v7flbRuE
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) July 15, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
