Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν 2-3: Έκανε το 7Χ7 και συνεχίζει σταθερά στο +10

leverkusen

bet365

Η Λεβερκούζεν υπέταξε τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 3-2, πανηγύρισε τρίποντο για έβδομη διαδοχική αγωνιστική της Bundesliga και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +10 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει σταθερά την πορεία της προς το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί της Καραμπάγκ στα προημιτελικά του Europa League με μεγάλη ανατροπή από 0-2 «λύγισε» τη Φράιμπουργκ στην έδρα της με 3-2. Έβδοδη διαδοχική νίκη για τις Ασπιρίνες, οι οποίες συνεχίζουν στο +10 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Φλοριάν Βιρτς αλλά ο Ντόαν «απάντησε» με τη συμπλήρωσε δέκα λεπτώ. Η Λεβερκούζεν ανέκτησαν το προβάδισμα στο 40' με τον Χλόζεκ και στο 53' ο Σικ έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του μετά από ακόμα μια ασίστ του εξαιρετικού Φίρμπονγκ. Στο 79' ο Κέιτελ μείωσε σε 3-2 και έδωσε χαρακτήρα... θρίλερ στα τελευταία λεπτά αλλά η ομάδα του Αλόνσο κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο μέχρι το φινάλε και να πάει στη διακοπή με διψήφια διαφορά από τους Βαυαρούς.

Bαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα