Μπάγερν: Με πεντάρα βρέθηκε στο -7 από την κορυφή

Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν διέλυσε με 5-2 την Ντάρμσταντ εκτός έδρας, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και βρέθηκε στο -7 από την κορυφή. Ανάσα για Μάιντς και Ουνιόν.

Μπάγερν από τα παλιά, αφού μετά τα οκτώ γκολ στην Μάιντς, διέλυσε με 5-2 εκτός έδρας και τη Ντάρμσταντ. Έτσι, οι Βαυαροί έμειναν τέταρτο διαδοχικό ματς αήττητοι, βρέθηκαν στο -7 από την κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο. Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 31 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ οι συμπαίκτες του μοιάζουν πιο απελευθερωμένοι. Ισως και να φταίει το... αντίο που θα πει ο Τούχελ το καλοκαίρι. Στον αντίποδα, η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ συμπλήρωσε 18 παιχνίδια δίχως νίκη (13 ήττες) στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Κι όμως, η Ντάρμσταντ άνοιξε το σκορ με τον Σάρκε στο 28ο λεπτό. Ωστόσο, η απάντηση ήρθε άμεσα και στο 36' ο Μουσιάλα πέτυχε το 1-1. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, ο Χάρι Κέιν έδωσε προβάδισμα στους Βαυαρούς. Ο Μουσιάλα «σφράγισε» τη νίκη στο 64', ενώ ο Γκνάμπρι πέτυχε το 4-1. Ο Τελ στις καθυστερήσεις βρήκε δίχτυα για το 5-1. Ο Βίλχεμσον διαμόρφωσε στο 90+5' το 2-5. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Κέιν γύρισε τον αστράγαλό του και αποχώρησε, με το ιατρικό τιμ να του τοποθετεί πάγο και όλοι να περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις.

Επιστροφή στις νίκες για την Ουνιόν

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες και τρεις συνολικά αγωνιστικές μακριά από τα τα τρίποντα, η Ουνιόν επέστρεψε στις νίκες. Οι Βερολινέζοι υπέταξαν με 2-1 τη Βέρντερ εντός έδρας και σκαρφάλωσε στη 13η θέση της Bundesliga, στο -2 από την πρώτη δεκάδα.

Οι γηπεδούχοι έθεσαν γερές βάσεις νίκης χωρίς καν να... το καταλάβει η ομάδα από τη Βρέμη. Ο Φέρτεσεν άνοιξε το σκορ στο 50' και δύο λεπτά μετά ο Άαρονσον διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Βέρντερ ήταν να μειώσει με τον Βάισερ στο 63'.

Μοιρασιά για Χάιντενχαϊμ και Γκλάντμπαχ

Χάιντενχαϊμ και Γκλάντμπαχ αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και έμειναν στο 1-1. Πλέον συνεχίζουν... χεράκι, στην 11η και τη 12η θέση της Bundesliga αντίστοιχα με διαφορά ενός βαθμού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 9ο λεπτό με σκόρερ τον Χακ αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο τρίποντο, αφού ο Νινκτσί ισοφάρισε στο 66' και χάρισε τον βαθμό στη Χάιντενχαϊμ.

Νίκη «ανάσα» για τη Μάιντς

Η Μάιντς επικράτησε εντός έδρας της Μπόχουμ με 2-0 και πήρε υπερπολύτιμο τρίποντο για τη «μάχη» που δίνει για την παραμονή της στην Bundesliga. Η ομάδα του Μπο Χένρικσεν με πρωταγωνιστή τον Τζόναθαν Μπούρκαρντ που έκανε «ντοπιέτα», έφτασε στην τρίτη νίκη της στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα Γερμανίας.

Αρχικά ο 23χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 45+3' και στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 71ο λεπτό, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τη Μάιντς.

Πέρασε από τη «Volkswagen Arena» η Άουγκσμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 3-1 και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από τις ευρωπαϊκές θέσεις της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με το τέρμα του Βίμερ.

Η ομάδα του Γες Τόρουπ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με το γκολ του Μάιερ στο 45+2'. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Γιάκιτς, ο οποίος με δύο τέρματα στο 61' και το 79' πήρε από το χέρι την Άουγκσμπουργκ και την οδήγησε στην 9η νίκη της μετά από 26 στροφές του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η βαθμολογία της Bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα