Μπάγερν Μονάχου: Στέλνει τελική πρόταση στον Αλφόνσο Ντέιβις

Newsroom
Ντέιβις

bet365

Η Μπάγερν θα κάνει την τελευταία της προσπάθεια να πείσει τον Αλφόνσο Ντέιβις να παραμείνει στο Μόναχο.

Η Μπάγερν Μονάχου το γνωρίζει, είναι σε λεπτή θέση στην υπόθεση του Αλφόνσο Ντέιβις, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για να κάνει δικό της τον αριστερό μπακ αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο γερμανικός σύλλογος παίζει αυτή τη στιγμή τα τελευταία του χαρτιά.

Πρέπει να πούμε ότι ο ισπανικός Τύπος έχει δώσει μεγάλη έμφαση τις τελευταίες εβδομάδες στην πιθανή άφιξη του Καναδού. Η Ρεάλ έχει ήδη βρει τη φόρμουλα προσφέροντας 4ετές συμβόλαιο, όμως η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ρίξει ακόμη λευκή πετσέτα.

Η υπόθεση Ντέιβις είναι μια από τις πρώτες αποστολές που ανατέθηκαν στον αθλητικό διευθυντή Μαξ Έμπερλ, εκτός από την αναζήτηση νέου προπονητή. Με συμβόλαιο μέχρι το 2025, ο Ντέιβις βρίσκεται σε μια κομβική στιγμή στην καριέρα του και είναι σε θέση να διαπραγματευτεί την καλύτερη δυνατή αμοιβή.

Η Μπάγερν δεν το έβαλε κάτω

Ο Καναδός αμυντικός θα απαιτούσε 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τον βαυαρικό σύλλογο, ο οποίος έχει ήδη πει όχι σε αυτές τις απαιτήσεις. Από την άλλη, όπως εξηγεί το Sky Germany, η διοίκηση της ομάδας του Μονάχου έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη, με την πρόταση συμβολαίου να παίζει μεταξύ 11 και 13 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά ετησίως, ως το 2029!

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, εάν ο Ντέιβις δεν... βάλει νεκρό στο κρασίτου σχετικά με τις οικονομικές του απαιτήσεις, τότε η Μπάγερν θα δεχτεί την αποχώρησή του, αφού δε θέλει με τίποτα να ανατρέψει τη μισθολογική της ιεραρχία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει τότε ανοιχτό τον δρόμο, ακόμα κι αν θα χρειαστεί να πληρώσει ένα σεβαστό ποσό για να εξαγοράσει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του παίκτη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα