Μπόχουμ - Μπάγερν Μονάχου 3-2: Καταιγίδα δίχως τέλος κι η Λεβερκούζεν χάνεται στον ορίζοντα!

Ιάσονας Θεριός
bayern_sad

bet365

Η Μπάγερν ηττήθηκε και από την Μπόχουμ (3-2), δέχθηκε την τρίτη διαδοχική της σφαλιάρα την τελευταία εβδομάδα και πλέον ελπίζει μόνο σε... αυτοκτονία της Λεβερκούζεν (ξέφυγε στο +8) για τη διατήρηση των σκήπτρων της πρωταθλήτριας.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μπάγερν Μονάχου και κινδυνεύει να δει ολόκληρη τη σεζόν της να καταστρέφεται από τώρα! Όσο η Λεβερκούζεν του Αλόνσο συνεχίζει «αχαλίνωτη» την τρελή της πορεία, οι Βαυαροί γνώρισαν την τρίτη τους διαδοχική ήττα την τελευταία εβδομάδα, μετά από αυτές κόντρα στις Ασπιρίνες και τη Λάτσιο. Η Μπόχουμ ανέλαβε να φέρει εις πέρας το... σοκ και τα κατάφερε περίφημα αφού με τη νίκη της 3-2 και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην ομάδα του Τούχελ, εκτόξευσε τη Λεβερκούζεν στο +8 στην κορυφή της Bundesliga! Δύο σύντομες διακοπές στο παιχνίδι εξαιτίας των καθιερωμένων διαμαρτυριών των Γερμανών οπαδών.

Αντίθετα με την κατάληξή τους, τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι. Ήδη από το 14' και χάρη στη σουτάρα του Μουσιάλα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, ενώ θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματά τους, αν ο Κέιν λίγο μετά δεν αστοχούσε από πλεονεκτικότατη θέση. Η τιμωρία αναπόφευκτα ήρθε, με τους Ασάνο (38') και Σλότερμπεκ (44') να κάνουν την ανατροπή-εξπρές και να «παγώνουν» τους Βαυαρούς.

Η ομάδα του Τούχελ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο 78', με το... deja vu του Ουπαμεκανό. Ο Γάλλος στόπερ - όπως και κόντρα στη Λάτσιο - έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε και ο Στόγκερ διαμόρφωσε το 3-1. Η Μπάγερν μείωσε με τον Κέιν στο 87', ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει έστω την ισοφάριση.

Βαθμός... θρίλερ για τη Φράιμπουργκ

Σε ένα παιχνίδι που θύμισε... rollercoaster, Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν στο εντυπωσιακό 3-3 στην έδρα της πρώτης, η οποία έσωσε τον βαθμό στο φινάλε. Στην 6η θέση της Bundesliga συνεχίζουν οι Αετοί, στην 8η η ομάδα του Στράιχ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν δις το προβάδισμα στο πρώτο μέρος αρχικά με τον Μαρμούς στο 27' κι έπειτα με τον Κνάουφ στο 35', ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις με Ντόαν (30') και Γκρίφο (45+5'). Το... μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Κνάουφ να κάνει το 3-2 για την Άιντραχτ στο 72', αλλά τον Γκρέγκοριτς στο 90΄ να αποσπά την ισοπαλία για χάρη της Φράιμπουργκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα