Τσάμπι Αλόνσο: Μάχη Μπάγερν - Λίβερπουλ για τον Ισπανό

Τσάμπι Αλόνσο

bet365

O Τόμας Τούχελ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και η Μπάγερν θα δώσει μάχη με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Τσάμπι Αλόνσο.

Το συμβόλαιο του Τόμας Τούχελ με την Μπάγερν ολοκληρώνεται το 2025, ωστόσο είναι πιθανό το διαζύγιο με τους Βαυαρούς στο τέλος της σεζόν. Οι Βαυαροί μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν βρέθηκαν στο -5 από την κορυφή, ηττήθηκαν και στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο, με συνέπεια η πρόκριση για τους «16» να δυσκόλεψε. Ενδεχόμενος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League μπορεί να φέρει άμεσα το τέλος της συνεργασίας με τον Τούχελ, με τον Φλικ να είναι φαβορί να αναλάβει ως υπηρεσιακός.

Ωστόσο, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος μέσα σε 18 μήνες έχει μετατράψει τη Λεβερκούζεν σε ομάδα τίτλου. Βέβαια, τον Ισπανό τεχνικό θέλει και η Λίβερπουλ, αφού τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Κλοπ. Μάλιστα, φέρεται να τον έχει πλησιάσει και να του έχει παρουσιάσει το πλάνο της.

Όπως τονίζουν και οι Τimes, οι δυο ομάδες θα δώσουν μάχη για να κάνουν δικό τους τον Αλόνσο, με τον ίδιο πάντως να μην έχει κλείσει το κεφάλαιο της παραμονής στη Λεβερκούζεν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα