Μπονούτσι: «Ο Γκουαρδιόλα προσέφερε 100 εκατομμύρια, αλλά η καρδιά μου ήταν κάπου αλλού»

Newsroom
Μπονούτσι: «Ο Γκουαρδιόλα προσέφερε 100 εκατομμύρια, αλλά η καρδιά μου ήταν κάπου αλλού»

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλυψε ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τον ήθελε το 2016, αλλά προτίμησε να μείνει στη Γιουβέντους.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τη μεταγραφική αγορά του 2016 και το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε στην Ουνιόν Βερολίνου το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε στη «The Sun» ότι ο Πεπ τον ήθελε για τη Μάντσεστερ Σίτι το 2016, αλλά αρνήθηκε να φύγει από τη Γιουβέντους για συναισθηματικού ςλόγους.

«Το 2016 ήμουν κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πρόσφερε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους. Αλλά μαζί με τον σύλλογο αποφάσισα να μείνω. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ακόμη και το 2017, αφού η Γιούβε με έβαλε προς πώληση... Στο τέλος τα πράγματα έπρεπε να είναι έτσι. Το να έχω προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα θα ήταν φανταστικό γιατί θα με είχε βελτιώσει, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ», λέει ο αμυντικός, ο οποίος προσθέτει ότι «στην πραγματικότητα στην καριέρα μου έχω κερδίσει πολλά τρόπαια. Πάντα άφηνα την καρδιά μου να με καθοδηγεί, γι' αυτό έμεινα στη Γιουβέντους».

Ο Μπονούτσι μιλά και για παίκτη της Σίτι που παίζουν στην ίδια θέση: τον Τζον Στόουνς. «Οι ποδοσφαιριστές σαν αυτόν είναι όλο και πιο σπάνιοι, είναι ηγέτης. Έχει τεχνικά προσόντα, παίζει με ευφυΐα και την κατάλληλη μοχθηρία. Ο Γκουαρδιόλα έχει βρει έναν τέλειο ρόλο για αυτόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Κατά καιρούς κάνει μερικά λάθη όπως όλοι οι άλλοι , αλλά έχει ακόμα χρόνο να βελτιωθεί. Ο Στόουνς έχει κάνει σπουδαία πράγματα και μου αρέσει πολύ, είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα