Αλέ: «Η απώλεια του πρωταθλήματος με πόνεσε πιο πολύ από τη διάγνωση του καρκίνου»

Αλέ: «Η απώλεια του πρωταθλήματος με πόνεσε πιο πολύ από τη διάγνωση του καρκίνου»

Αλέ: «Η απώλεια του πρωταθλήματος με πόνεσε πιο πολύ από τη διάγνωση του καρκίνου»

bet365

Η Ντόρτμουντ έχασε μέσα από τα χέρια της την περυσινή Bundesliga, εξέλιξη που σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Αλέ υπήρξε πολύ πιο επίπονη από ότι η στιγμή που έμαθε πως έπασχε από καρκίνο.

Μπορεί ο Σεμπαστιάν Αλέ να βγήκε νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αυτή απέναντι στον καρκίνο. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή του στη δράση με το πρωτάθλημα της περυσινής σεζόν, αφού η Ντόρτμουντ... αυτοκτόνησε, έφερε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Μάιντς την τελευταία αγωνιστική και είδε την Μπάγερν να της κλέβει τον τίτλο της Bundesliga μέσα από τα χέρια.

Σε εκείνο το ματς μάλιστα ο Ιβοριανός είχε χάσει και πέναλτι, ενώ σε δηλώσεις του στην Bild ανέφερε πως αυτή η απώλεια τον στοιχειώνει ακόμα, πως πόνεσε πιο πολύ από τη διάγνωση του όγκου του.

«Είναι αλήθεια πως ο τίτλος της Bundesliga που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο με έκανε να πονέσω περισσότερο από αυτό που ένιωσα μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Εάν είσαι άρρωστος δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Θα πρέπει να το αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτό, όμως εμείς είχαμε τον τίτλο στα χέρια μας, ήταν στο δικό μας χέρι», δήλωσε ο Αλέ που στη συνέχεια προσέθεσε πως:

«Σε μία τέτοια περίπτωση οφείλεις να αποδεχτείς, ότι διέπραξες λάθη και πήρες λανθασμένες αποφάσεις, όσο επώδυνο κι αν είναι. Οι χαμένες ευκαιρίες σε τρώνε. Σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα. Έμαθα όμως, ειδικά κατά τη διάρκεια της ασθένειας, να μην αφήνω τα αρνητικά πράγματα να με κυριεύουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα