Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-3: Τρίποντο η Ντόρτμουντ, αποθεώθηκε ο πραγματικός νικητής Αλέ

Ιάσονας Θεριός
Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-3: Τρίποντο η Ντόρτμουντ, αποθεώθηκε ο πραγματικός νικητής Αλέ

bet365

Σε ένα ματς θρίλερ η Ντόρτμουντ μπόρεσε να επικρατήσει με 4-3 της Άουγκσμπουργκ, μα το θέαμα ακόμα κι αυτής της ματσάρας υποκλίθηκε μπροστά στη λάμψη του Σεμπαστιάν Αλέ, που επέστρεψε στη δράση μετά από 233 μέρες και μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ακόμα και οι ανατροπές, τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα αυτού του τρομερού ματς ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Άουγκσμπουργκ (4-3), δεν θα μπορούσαν ποτέ να συγκριθούν με το συναισθηματικό roller coaster του Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος τον Ιούλιο του 2022 κλήθηκε να παλέψει στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του με εχθρό τον καρκίνο του προστάτη. Σήμερα, 233 μέρες μετά ο Αλέ, έβγαλε την καριέρα του από το ψυγείο, πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και έκανε ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό του «Signal Iduna Park», νίκησε πραγματικά. Και τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να είναι πιο σπουδαίο από αυτό.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι φλέρταραν με την... γκέλα, αλλά εν τέλει μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ. Το σκορ για εκείνους άνοιξε στο 29' ο Μπέλιγχαμ με φοβερό σουτ εντός περιοχής, ανοίγοντας παράλληλα και τον χορό των γκολ που θα ακολουθούσε. Τρεις φορές πήρε το προβάδισμα η ομάδα του Τέρζιτς, βλέποντας τους φιλοξενούμενους να μην τα παρατάνε και να βρίσκουν συνεχώς απαντήσεις.

Μια τελευταία απάντηση πάντως, η ομάδα της Βαυαρίας δεν μπόρεσε να βρει και στο εντυπωσιακό βολέ του Τζιοβάνι Ρέινα στο 78ο λεπτό που κατέληξε στην αγκαλιά των διχτυών και διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν επίσης οι Σλότερμπεκ και Μπινόε-Γκίτενς, ενώ δίχτυα βρήκαν για την Άουγκσμπουργκ οι Μάιερ, Ντεμίροβιτς και Κολίνα.

Με τη νίκη αυτή η Ντόρτμουντ κατόρθωσε να ανέβει στην 6η θέση, στο -2 από την τετράδα, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν 15οι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα