Μπάγερν Μονάχου: Στα ραντάρ της ο Σοφιάν Άμραμπατ ως εναλλακτική του Ράις

Μπάγερν Μονάχου: Στα ραντάρ της ο Σοφιάν Άμραμπατ ως εναλλακτική του Ράις

bet365

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Σοφιάν Άμραμπατ της Φιορεντίνα βρίσκεται στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου, όμως το αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υπόθεσης του Ντέκλαν Ράις.

«Τσεκάρει» τον Σοφιάν Άμραμπατ η Μπάγερν Μονάχου! Όπως αναφέρει το γερμανικό ΤΖ και επιβεβαιώνει το Sky Sports, ο αδελφός του Νορντίν της ΑΕΚ βρίσκεται στα ραντάρ των πρωταθλητών Γερμανίας.

Είναι δεδομένο πως ο Τόμας Τούχελ θα κοιτάξει να προσγειώσει έναν αμυντικό χαφ στη Βαυαρία στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο και ήδη ο σύλλογος από το Μόναχο έχει φτιάξει μια σχετική λίστα.

Εντός αυτής βρίσκεται και ο Μαροκινός μέσος της Φιορεντίνα, όμως στην κορυφή της παραμένει ο πολυπόθητος - για πολλούς - Ντέκλαν Ράις, με τους εκπρόσωπους του οποίου η ομάδα έχει ήδη συναντηθεί. Το αν θα προχωρήσει η περίπτωση του 27χρονου θα εξαρτηθεί από το αν ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ θα μεταβεί τελικά στο «Allianz Arena».

Ό,τι κι αν συμβεί πάντως είναι δεδομένο πως ο Σοφιάν Άμραμπατ ενδιαφέρει αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης και φαντάζει αρκετά πιθανό αυτό το καλοκαίρι να αποχαιρετήσει το «Αρτέμιο Φράνκι». Το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα λήγει το 2025.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα