Μπάγερν Μονάχου: Συνάντηση Τούχελ με Ράις, ενδιαφέρον και για Βλάχοβιτς

Σκόρερ ο Βλάχοβιτς

bet365

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο Τόμας Τούχελ είχε συνάντηση με τον Ντέκλαν Ράις της περασμένη εβδομάδα. Στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου και ο Βλάχοβιτς.

Καλοκαίρι αλλαγών για την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί απέλυσαν τον CEO Όλιβερ Καν και τον τεχνικό διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ανέθεσαν τον ρόλο του πρώτου στον Γιαν Κρίσταν Ντρίσεν, ενώ η αναζήτηση του διαδόχου του Βόσνιου είναι σε εξέλιξη.

Αρκετές αλλαγές θα υπάρξουν και στο ρόστερ με τον Τόμας Τούχελ να καλείται να χτίσει εξ αρχής τη «δικιά» του Μπάγερν. Οι Βαυαροί δεδομένα θα ενισχυθούν στον άξονα και πρώτος στόχος είναι ο Ντέκλαν Ράις.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο ίδιος ο τεχνικός των Βαυαρών είχε συνάντηση με τον αρχηγό της Γουέστ Χαμ για να του παρουσίασει το πλάνο του για αυτόν και να τον πείσει να αφήσει την Premier League. Ο 24χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τα Σφυριά μέχρι το 2024 (υπάρχει οψιόν για ακόμα ένα χρόνο) και βρίσκεται στη λίστα τόσο της Τσέλσι όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός από το κέντρο η Μπάγερν θα κινηθεί και για σέντερ φορ. Στη λίστα βρίσκεται ο Χουλιάν Άλβαρες, όπως ψηλά βρίσκεται και η περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπήρξε επαφής των πρωταθλητών Γερμανίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ή της Γιουβέντους. Οι Μπιανκονέρι είχαν αγοράσει τον Σέρβο επιθετικό από την Φιορεντίνα αντί 80 εκατομμύρια ευρώ και τον έχουν δέσει με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα