Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Μίλερ παραδέχεται ότι η Μπάγερν δεν άξιζε την Μπουντεσλίγκα σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Μίλερ παραδέχεται ότι η Μπάγερν δεν άξιζε την Μπουντεσλίγκα σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη

Newsroom
thomas_muller

bet365

Ο Τόμας Μίλερ έδωσε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη μετά τον αγώνα που έκρινε τελικώς το πρωτάθλημα σε μια δραματική τελευταία αγωνιστική.

Η Μπάγερν Μονάχου εξασφάλισε τον 11ο διαδοχικό τίτλο της στην Bundesliga το απόγευμα του Σαββάτου (27/05), όταν ο αναπληρωματικός στο δεύτερο ημίχρονο Τζαμάλ Μουσιάλα πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 89ο λεπτό απέναντι στην Κολωνία, κι ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ σκόνταψε κόντρα στην Μάιντς.Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο έμπειρος επιθετικός Τόμας Μίλερ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να σηκώσει τον τίτλο της Bundesliga!

«Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο πρέπει να έχουν μια υποσυνείδητη αίσθηση ότι δεν το αξίζουμε πραγματικά. Και το παραδέχομαι. Καταλαβαίνω, γιατί το δεύτερο μισό της σεζόν μας ήταν τόσο χαοτικό εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα δεν απολογούμαι για το γεγονός ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ούτε για το ότι είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Αλλά όταν σκέφτεσαι τους άλλους μπορεί να αλλάξει η οπτική σου, λυπάμαι. Ακόμα και αν δεν θέλουν να το ακούσουν ή δεν το χρειάζονται καθόλου. Δεν θέλω απαραίτητα να φανώ μεγαλόκαρδος ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν σκληρό». Ο Μίλερ συνέχισε χαρακτηρίζοντας τον πιο πρόσφατο θρίαμβο της Bundesliga ως τον πιο "τρελό" μέχρι στιγμής στην καριέρα του. «Το πιο συναισθηματικό ήταν ίσως το πρώτο μου, αλλά νομίζω ότι ήταν το [φετινό] πιο τρελό»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα