Ντόρτμουντ: Φίλαθλοι τραγούδησαν το «You'll never walk alone» μέσα σε εκκλησία παραμονή του ματς-τίτλου (vid)

Ντόρτμουντ: Φίλαθλοι τραγούδησαν το «You'll never walk alone» μέσα σε εκκλησία παραμονή του ματς-τίτλου (vid)

Οι φίλοι της Ντόρτμουντ σε εκκλησία τραγουδώντας το ''You''ll never walk alone''

bet365

Ο λαός της Μπορούσια Ντόρτμουντ ανυπομονεί για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια και αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών σε ρωμαιοκαθολική εκκλησία την παραμονή του ματς-τίτλου με τη Μάιντς, τραγουδώντας το «You'll never walk alone»!

Περίμεναν καιρό για αυτή τη στιγμή. Από την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ που κατέκτησε τη «σαλατιέρα» δύο σερί χρονιές και έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν γεύτηκε ποτέ το νέκταρ του τίτλου στη Bundesliga. Αυτό, όμως, απέχει 90 λεπτά από το να αλλάξει.

Οι Βεστφαλοί παίζουν ματς-τίτλου απέναντι στη Μάιντς (27/5, 16:30) και με νίκη θα πανηγυρίσουν την επιστροφή στον γερμανικό θρόνο μπροστά στο διψασμένο κοινό τους. Ένα κοινό που προετοιμάζεται για το παιχνίδι με θρησκευτική ευλάβεια.

Παραμονή του ματς, δεκάδες φίλαθλοι της Μπορούσια έδωσαν το παρών σε ρωμαιοκαθολική εκκλησία του Ντόρτμουντ, όπου τελέστηκε για μια ακόμα χρονιά λειτουργία αφιερωμένη στον σύλλογο και μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης τραγούδησαν το «You'll never walk alone», το οποίο χαρακτηρίζει το Κίτρινο Τείχος και γενικά τους φίος της Ντόρτμουντ πέραν εκείνων της Λίβερπουλ.

Δείτε το βίντεο:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα