Ντόρτμουντ: Κάτοικος «Βεστφάλεν» για ακόμα ένα χρόνο ο Ματς Χούμελς!

Ντόρτμουντ: Κάτοικος «Βεστφάλεν» για ακόμα ένα χρόνο ο Ματς Χούμελς!

Newsroom
Ματς Χούμελς

bet365

Επίσημη έγινε η ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του Ματς Χούμελς με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον 34χρονο να παραμένει ακόμα ένα χρόνο στο «Βεστφάλεν».

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο αμυντικός Ματς Χούμελς συμφώνησαν το πρωί της Τετάρτης να επεκτείνουν το συμβόλαιό τους, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου, για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Χούμελς αγωνίζεται στη Ντόρτμουντ από τη σεζόν 2007/08, με διάλειμμα τριών ετών, και έχει παίξει 468 από τους 586 αγώνες του συλλόγου με τη μαυροκίτρινη φανέλα. Με την BVB κατέκτησε το γερμανικό πρωτάθλημα το 2011 και το 2012 και το DFB Cup το 2012 και το 2021. Ως παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα το 2014.

«Από εδώ και στο εξής, η εστίαση είναι και πάλι στο παιχνίδι με τη Mainz το Σάββατο. Έχουμε ακόμα 90 έντονα λεπτά μπροστά μας. Μετά από αυτό, ελπίζουμε να γιορτάσουμε κάτι μεγάλο μαζί», δήλωσε εκείνος μεταξύ άλλων μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Σε περίπτωση που η Μπορούσια Ντόρτμουντ πάρει το πρωτάθλημα, ο Χούμελς θα ήταν μεταξύ των πέντε παικτών που έχουν κερδίσει το γερμανικό πρωτάθλημα τρεις φορές με την BVB!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα