Λειψία - Βέρντερ Βρέμης 2-1: Ανατροπή τετράδας στο 90+6΄

Νίκος Κικίδης
leipzig_win_chl

bet365

Ασύλληπτη ανατροπή για τη Λειψία, η οποία με γκολ στο 87΄και στο 90+6΄έφερε τούμπα το ματς κόντρα στη Βέρντερ (2-1) κι έκανε άλμα τετράδας. Γκέλα (1-1) στην έδρα της 17ης Στουτγκάρδης για τη Λεβερκούζεν.

Ένα βήμα πιο κοντά στο Champions League της επόμενης περιόδου βρέθηκε η Λειψία. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη Βέρντερ, οι Ταύροι ανέτρεψαν τα δεδομένα με δυο γκολ στο φινάλε και πήραν κομβική νίκη (2-1) για την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως έβαλαν δύσκολα στη Λειψία και φρόντισαν να προηγηθούν στο 70΄με τον Μπίτενκορτ μεταφέροντας την πίεση προς τον αντίπαλο. Η Λειψία ωστόσο δεν τα παράτησε και τελικά έφτασε στην ανατροπή.

Αρχικά στο 87΄ο Ορμπάν ισοφάρισε και ο Σομποσλάι στο 90+6΄ολοκλήρωσε την ανατροπή που ανέβασε τους Ταύρους στην τρίτη θέση.

Έσωσε τον βαθμό αλλά δεν απέφυγε την γκέλα η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ταξίδεψε στη Στουτγκάρδη προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα με στόχο να κάνει ακόμα ένα ευρωπαϊκό βήμα. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του τραυματία Μαυροπάνου της έβαλαν... τρικλοποδιά και με το 1-1 την άφησαν στην 7η θέση της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκιρασί στο 57' αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Αλόνσο ήταν να ισοφαρίσει στο 70' με το πέναλτι του Παλάσιος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα