Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ 6-0: Ξέσπασε με εξάρα και συνεχίζει την καταδίωξη

Η νίκη της Ντόρτμουντ επί της Βόλφσμπουργκ

bet365

Η Ντόρτμουντ άφησε πίσω της τη γκέλα με τη Μπόχουμ, ξέσπασε με 6-0 κόντρα στο «φάντασμα» της Βόλφσμπουργκ και συνέχισε το κυνήγι της πρωτοπόρου Μπάγερν.

Το πρωτάθλημα πλέον μπορεί να μην βρίσκεται στα χέρια της, όμως όσο παραμένει ζωντανή θα συνεχίζει την καταδίωξη! Σε μια άμεση αντίδραση μετά την οδυνηρή γκέλα απέναντι στη Μπόχουμ, η Ντόρτμουντ έδειξε τα δόντια της στη Βόλφσμπουργκ την οποία διέλυσε με 6-0 και πλησίασε ξανά στη Μπάγερν στο -1, τρεις αγωνιστικές πριν από την καρό σημαία.

Οι Βεστφαλοί μάλιστα δεν άργησαν να δείξουν ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και φρόντισαν να πάνε στο ημίχρονο με το άνετο 3-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αντεγιέμι στο 14΄, ο Αλέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28΄, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Μάλεν έγραψε το 3-0. Στο 54΄ήταν η σειρά του Μπέλιγχαμ να βρει δίχτυα για τη Ντόρτμουντ με εντυπωσιακό σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αντεγιέμι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Ο Γερμανός μάλιστα στο 65΄είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με χατ τρικ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, η Ντόρτμουντ βρήκε και έκτο γκολ στο 87΄με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, σε μια από τις τελευταίες ίσως παραστάσεις του Άγγλου με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων.

Το πρόγραμμα των δυο «μονομάχων»:

  • Μπάγερν - Σάλκε
  • Μπάγερν - Λειψία
  • Κολωνία - Μπάγερν

  • Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
  • Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ
  • Ντόρτμουντ - Μάιντς
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα