Μπάγερν - Χέρτα 2-0: Δεν άφησε την ευκαιρία...

Newsroom
Στην κορυφή η Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν δεν άφησε το... δώρο να πάει χαμένο, επικράτησε 2-0 της Χέρτα στο Μόναχο και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Βundesliga.

H τεράστια γκέλα της Ντόρτμουντ ήρθε ως δώρο για την Μπάγερν, με την πρωταθλήτρια να μη χάνει την ευκαιρία. Το 2-0 των Βαυαρών κόντρα στη Χέρτα, τους έφερε ξανά στην κορυφή και στο +1 από τους Βεστφαλούς. Οι Βαυαροί είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κομάν, Παβάρ, Γκνάμπρι και Μανέ να μην μπορούν ωστόσο να βρουν δίχτυα.

Ωστόσο, στην επανάληψη, η Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή, είχε ουσία κι έφτασε στο τρίποντο. Ο Κίμιχ «ξεκλείδωσε» την καλά οργανωμένη άμυνα της Χέρτα στο 69’, με ωραία σέντρα που μετέτρεψε σε γκολ ο Γκνάμπρι! Στο 79ο λεπτό, πάλι ο αρχηγός της Μπάγερν έκανε την ασίστ και ο Κομάν με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-0. Οσο για τους φιλοξενούμενους, παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας και στο -6 από την παραμονή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα