Το πρακτορείο του Νάγκελσμαν διέψευσε τον Σαλιχάμιτζιτς: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς από τη Μπάγερν»

Το πρακτορείο του Νάγκελσμαν διέψευσε τον Σαλιχάμιτζιτς: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς από τη Μπάγερν»

Νίκος Κικίδης
julian_nagelsmann

bet365

«Αιχμές» κατά της Μπάγερν και του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς άφησε το πρακτορείο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, διαψεύδοντας πως ο σύλλογος έσπευσε να ενημερώσει τον Γερμανό για την απόλυσή του.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Μπάγερν πετούσε φωτιές στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Ντόρτμουντ, όμως στο επικοινωνιακό συνεχίζει να απογοητεύει.

Με το θέμα της απόλυσης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να παραμένει ακόμα στο προσκήνιο, ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, κλήθηκε ξανά να ξεκαθαρίσει πως η Μπάγερν φρόντισε να επικοινωνήσει με τον Γερμανό, προτού μάθει τις εξελίξεις από τα media.

«Μόλις είχαμε τον λόγο του Τούχελ, προσπάθησα να μιλήσω με τον Γιούλιαν, μια, δυο και τρεις φορές. Μετά τηλεφώνησα στο πρακτορείο του. Και μετά τηλεφώνησα ξανά στον Γιούλιαν και τον βρήκα» ήταν τα λόγια του, με το πρακτορείο του Νάγκελσμαν ωστόσο να τον διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Δεν υπήρχε καμία επαφή και καμία προσπάθεια για επαφή από τη Μπάγερν. Ήταν το πρακτορείο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν που επικοινώνησε με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς μετά τα δημοσιεύματα στα media» ανέφερε από την πλευρά του το «Sports360» agency, βγάζοντας στη... σέντρα τον Βόσνιο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα