Νάγκελσμαν: Παραιτήθηκε από την εφημερίδα «BILD» η σύντροφός του

Νάγκελσμαν: Παραιτήθηκε από την εφημερίδα «BILD» η σύντροφός του

Ο Νάγκελσμαν παρέα με τη σύντροφό του

bet365

Την παραίτησή της από την εφημερίδα «BILD» υπέβαλε η Γερμανίδα δημοσιογράφος και σύντροφος του Νάγκελσμαν, Λένα Βέρζενμπεργκερ, μετά την αποχώρηση του 35χρονου από τη Μπάγερν

Επιπτώσεις και στη δουλειά της συντρόφου του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Λένα Βέρζενμπεργκερ, είχε η αποχώρηση του Γερμανού προπονητή από τη Μπάγερν Μονάχου.

Όπως έγινε γνωστό, η Γερμανίδα δημοσιογράφος αποφάσισε να παραιτηθεί από τη «BILD» σε μια κίνηση στήριξης προς τον 35χρονο, ο οποίος παραμένει σοκαρισμένος από την απόφαση της Μπάγερν.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, η σχέση του Νάγκελσμαν με την Βέρζενμπεργκερ αποτέλεσε έναν από τους λόγους της απόφασης των Βαυαρών, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ανησυχούσαν για διαρροές στον Τύπο.

Συγκεκριμένα πολλοί παίκτες είχαν ενδοιασμούς να μιλούν ανοικτά με τον Νάγκελσμαν διότι φοβόντουσαν μήπως τα λόγια τους δημοσιευθούν από την Βέρζενμπεργκερ, η οποία βέβαια εκείνη την περίοδο είχε αφήσει τον ρόλο της ως ρεπόρτερ Μπάγερν προκειμένου να αφοσιωθεί στο τοπικό ρεπορτάζ.

Πλέον η σύντροφος του Νάγκελσμαν αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου στην κατασκευαστική εταιρεία αυτοκινήτων «BMW», εγκαταλείποντας έστω και προσωρινά την αθλητική δημοσιογραφία.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα