Σάλιακας: «Στενοχωρήθηκα που δεν κλήθηκα στην εθνική»

Σάλιακας: «Στενοχωρίθηκα που δεν κλήθηκα στην εθνική»

bet365

Ο Μανώλης Σάλιακας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος για τα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Λιθουανία.

Ο Μανώλης Σάλιακας μίλησε σε γερμανικά μέσα μετά την άνετη επικράτηση της Ζανκτ Πάουλι με 5-0 στην έδρα της Σαντχάουζεν, με τον Έλληνα δεξιό μπακ μάλιστα να είναι εκείνος που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Ο 26χρονος Έλληνας δεξιός μπακ παραδέχθηκε πως είναι στενοχωρημένος που δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με το Γιβραλτάρ και την Λιθουανία, αλλά τόνισε πως δεν απογοητεύεται γιατί ξέρει ποιος είναι και τι κάνει και θα προσπαθήσει στο μέγιστο για να επιστρέψει στις κλήσεις την επόμενη φορά.

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλέωσεών του για την Εθνική:

«Σίγουρα είμαι λυπημένος και απογοητευμένος που δεν δούλεψε αυτό. Αλλά δεν αμφισβητώ τον εαυτό μου, επειδή ξέρω τι κάνω εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα».

Μάλιστα, το θέμα σχολίασε και ο προπονητής της ομάδας του Σάλιακα, Φαμπιάν Χιρζέλερ, ο οποίος τόνισε πως αν συνεχίσει να αποδίδει έτσι, είναι απλά θέμα χρόνου ο Έλληνας ποδοσφαριστής να κληθεί και πάλι.

Φέτος, ο 26χρονος δεξιός μπακ έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια έχοντας σκοράρει τρία γκολ και δώσει τέσσερις ασίστ σε 2.046 αγωνιστικά λεπτά, με την Ζανκτ Πάουλι να βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 41 βαθμούς, οκτώ μακριά από το τρίτο Αμβούργο και την θέση που δίνει ευκαιρία για άνοδο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα