Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τους Βαυαρούς και η Bundesliga παίρνει «φωτιά»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τους Βαυαρούς και η Bundesliga παίρνει «φωτιά»

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου για τρίτη διαδοχική αγωνιστική της Bundesliga έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Άιντραχτ στην «Allianz Arena». Σε απόσταση... βολής από την κορυφή Ουνιόν, Λειψία και Φράιμπουργκ.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει... γυρίσει μετά την διακοπή. Οι Βαυαροί στο τρίτο τους παιχνίδι για το 2023, με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προηγήθηκαν αλλά οι Αετοί με σκόρερ τον Κόλο Μουανί κατάφεραν να «πετάξουν» από την «Allianz Arena» με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Τρίτη διαδοχική ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ για την ομάδα του Νάγκελσμαν, με τις Ουνιόν, Λειψία, Φράιμπουργκ και την Ντόρτμουντ αν πάρει «διπλό» στο Λεβερκουζέν να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

Οι γηπεδούχοι όπως ήταν αναμενόμενο είχαν την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι. Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 34' όταν ο Μίλερ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Σανέ με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Τραπ.

Οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους και το πλήρωσαν. Οι Αετοί έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Καμάντα, ο Ιάπωνας βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Κόλο Μουανί στην μεγάλη περιοχή, ο Γάλλος απέφυγε τον Ουπαμεκανό και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ζόμερ για το τελικό 1-1.

Βαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα