Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 2-0: Της «έκοψε» το σερί και τη... φόρα

Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 2-0: Της «έκοψε» το σερί και τη... φόρα

bet365

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ εντός έδρας, έφτασε τα τρία διαδοχικά τρίποντα στη Bundesliga και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των Βεστφαλών. Η ομάδα του Τέρζιτς έχασε την ευκαιρία της να «πιάσει» τη Μπάγερν Μονάχου στους 28 βαθμούς.

Στα τρία παιχνίδια σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Ντόρτμουντ στη Bundesliga. Οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν στη «Volkswagen Arena» από τη Βόλφσμπουργκ με 2-0 και δεν κατάφεραν να «πιάσουν» την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου στους 28 βαθμούς, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Οι Λύκοι ανέβηκαν στην 8η θέση με 20 βαθμούς, έφτασαν τις τρεις διαδοχικές νίκες και είναι αήττητοι τις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, απείλησαν στο 3' με τον Μαρμούς, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόμπελ και άνοιξαν το σκορ στο 6'. Ο Άρνολντ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπορνάουβ έκανε κεφαλιά πάσα και Βαν Ντε Βεν με καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η Μπορούσια πήρε τα ηνία του ματς και απείλησε, με τον Κάστελς να κερδίζει τον Μάλεν στο 19' και στο 21', ενώ ο Μπράντ αστόχησε με κεφαλιά στο 39'.

Ο κίπερ των γηπεδούχων κράτησε όρθια την ομάδα του. Στο 55' απέκρουσε με δυσκολία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, ένα λεπτό αργότερα είπε «όχι» στην κεφαλιά του Μουκόκο και στο 82' νίκησε εκ νέου τον 17χρονο επιθετικό. Στο 90+2' ο Ενμέτσα με προβολή μετά από γύρισμα του Γουίντ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» το τρίποντο για τη Βόλφσμπουργκ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα