Βέρνερ: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στη Λειψία (vid)

Βέρνερ: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στη Λειψία (vid)

bet365

Ο Τίμο Βέρνερ αποχαιρέτησε την Τσέλσι μετά από μια διετία και επέστρεψε στη Λειψία, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Τίμο Βέρνερ επέστρεψε σπίτι του με κάθε επισημότητα. Ο Γερμανός σέντερ φορ αποχαιρέτησε μέσω ανοιχτής επιστολής τους οπαδούς της Τσέλσι και μετά από μια διετία γύρισε στην αγαπημένη του Λειψία. Oι «Ταύροι» είχαν πουλήσει τον διεθνή επιθετικό στην Τσέλσι για 53 εκατομμύρια ευρώ και τον έκαναν δικό τους, δίνοντας 20 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγες ώρες μετά τη μεταγραφή-επένδυση στην επίθεση με την απόκτηση του Μπέντζαμιν Σέσκο η κυπελλούχος Γερμανίας ανακοίνωσε και την επιστροφή του Βέρνερ. Ο 26χρονος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, μέχρι το 2026.

Ο Γερμανός επιθετικός στην τετραετία του στη Λειψία (2012-16) έκανε τη δαιφορά, καθώς μέτρησε 156 συμμετοχές, 90 γκολ και 40 ασίστ. Στο Λονδίνο ο Βέρνερ είχε 23 γκολ και 21 ασίστ σε 89 ματς με τους Μπλε και πανηγύρισε το Champions League, το ευρωπαϊκό Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα