Λεβαντόφσκι σε Τσάβι: «Θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα σου»

Λεβαντόφσκι σε Τσάβι: «Θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα σου»

bet365

Ο Λεβαντόφσκι και ο Τσάβι βρέθηκαν μέσα στην εβδομάδα σε event στην Ίμπιζα, τα είπαν για αρκετά λεπτά και ο Πολωνός το εκμεταλλεύτηκε για να του εκφράσει την επιθυμία για συνεργασία.

Όπως αναφέρει η AS, ο «Λέβα» είχε ανέλπιστο τετ-α-τετ με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα και προφανώς γνώριζαν πολύ καλά και οι δύο ότι περιμένουν τις εξελίξεις γύρω από τις διπραγματεύσεις των ομάδων ώστε να μπορέσουν να βρεθούν και να δουλέψουν μαζί στη Βαρκελώνη από το φετινό καλοκαίρι.

Αν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα η κουβέντα τους ήταν αρκετά χαλαρή στην Ίμπιζα για τις οικογένειές τους και τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Λεβαντόφσκι δεν έχασε την ευκαιρία να εκφραστεί και να πει στον Τσάβι ότι θέλει πολύ να δουλέψει υπό τις οδηγίες του περιμένοντας πως και πως τις κινήσεις των «μπλαουγκράνα».

Οι Βαυαροί αντιστέκονται σθεναρά, αξιώνουν περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ, η Μπαρτσελόνα δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, προσπαθεί με 40 εκατ. και με αρκετά μπόνους να βρει λύση, όμως, ακόμα το ζήτημα δεν έχει μπει σε μια σταθερή τροχιά...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα