Μπέλιγχαμ: Η Ντόρτμουντ έστειλε «μήνυμα» σε Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ρεάλ με αρχική τιμή στα 120 εκατ. ευρώ

Μπέλιγχαμ: Η Ντόρτμουντ έστειλε «μήνυμα» σε Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ρεάλ με αρχική τιμή στα 120 εκατ. ευρώ

bet365

Σύμφωνα με τη «Bild», η Ντόρτμουντ όρισε την αρχική τιμή πώλησης του Τζουντ Μπέλιγχαμ στα 120 εκατ. ευρώ, στέλνοντας έτσι το... μήνυμα της σε Λίβερπουλ, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους για το καλοκαίρι του 2023.

Το καλοκαίρι του 2022 ήταν η ώρα του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός ανερχόμενος σούπερ σταρ έκανε το step-up μετακομίζοντας στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, αποφέροντας στην Ντόρτμουντ το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ από τη ρήτρα αγοράς που είχε τεθεί στο συμβόλαιό του. Και μετά τον 22χρονο «killer», η Μπορούσια «οπλίζει» με στόχο να μη χάσει τόσο εύκολα το επόμενο μεγάλο αστέρι της, τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Άγγλος μέσος, ο οποίος έκλεισε σήμερα (29/6) μόλις τα 18 του χρόνια, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και για τις Λίβερπουλ και Τσέλσι που φιλοδοξούν να τον επαναπατρίσουν στα χρώματά τους αντίστοιχα. Ωστόσο, και οι τρεις τους έλαβαν το πρώτο μήνυμα για τις διαθέσεις των Βεστφαλών, οι οποίες σύμφωνα με τη «Bild» μεταφράζονται σε αρχική τιμή πώλησης στα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα του γερμανικού Μέσου, η διοίκηση της Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να ρίξει ούτε... σεντ τις απαιτήσεις της και θα απορρίψει αυτόματα όποια πρόταση δεχθεί που δεν τις συναντά. Καμία εκ των τριών παραπάνω δεν έχει ρωτήσει επισήμως, πάντως, για τη μεταγραφή του διεθνούς Άγγλου μέσου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, να έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις της ότι θα κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2023 και τα δύο κλαμπ της Premier League να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Σημειώνεται ότι ο Μπέλιγχαμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και φέτος ολοκλήρωσε μια γεμάτη χρονιά συνολικά 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και απολογισμό έξι γκολ και 14 ασίστ. Σύμφωνα, μάλιστα, με το CIES, αυτή τη στιγμή είναι ο πέμπτος ακριβότερος παίκτης στον κόσμο με χρηματιστηριακή αξία που φτάνει τα 133 εκατομμύρια ευρώ (πίσω από Μπαπέ, Βινίσιους, Χάαλαντ και Πέδρι).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα