Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε Γκράβενμπερχ μέχρι το 2027

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε Γκράβενμπερχ μέχρι το 2027

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε Γκράβενμπερχ μέχρι το 2027

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού μέσου, Ράιαν Γκράβενμπερχ, από τον Άγιαξ, με συμβόλαιο μέχρι το 2027!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ράιαν Γκράβενμπερχ στην Μπάγερν Μονάχου από τον Άγιαξ. Ο 20χρονος χαφ το Σάββατο (11/6) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς μέχρι το 2027 και το απόγευμα της Δευτέρας (13/6) ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Ο Ολλανδός μέσος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Γερμανίας, μετά και την επισημοποίηση της απόκτησης του Μαζράουϊ. Το «deal» μεταξύ της Μπάγερν και του «Αίαντα» έκλεισε στα 25 εκατομμύρια ευρώ, με τους πρωταθλητές της Eredivisie να διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 7,5%. Ο υψηλόσωμος (1,90 μ.) ποδοσφαιριστής θα αμοίβεται με 4,5 εκατομμύρια ευρώ, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Γκράβενμπερχ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Άγιαξ, στις οποίες εντάχθηκε στα οκτώ του χρόνια. Ο διεθνής μέσος φόρεσε 103 φορές τη φανέλα του Αίαντα με απολογισμό 12 γκολ, 13 ασίστ και πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 42 συμμετοχές, με τρία γκολ και έξι ασίστ σε 3.202 αγωνιστικά λεπτά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα