Λεβαντόφσκι και Νάγκελσμαν τσακώθηκαν έντονα πριν την έναρξη του μεταγραφικού σίριαλ

Λεβαντόφσκι και Νάγκελσμαν τσακώθηκαν έντονα πριν την έναρξη του μεταγραφικού σίριαλ

Newsroom
Λεβαντόφσκι και Νάγκελσμαν τσακώθηκαν έντονα πριν την έναρξη του μεταγραφικού σίριαλ

bet365

Η ένταση μεταξύ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και της Μπάγερν Μονάχου οδήγησε σε καυγά μεταξύ του Πολωνού στράικερ και του προπονητή της ομάδας Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Μπάγερν Μονάχου επεισόδιο... έχουμε χάσει το μέτρημα.

Ο Πολωνός στράικερ έχει -όπως φαίνεται- από καιρό απομακρυνθεί από τους Βαυαρούς και η ένταση οδήγησε σε τσακωμό με τον προπονητή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν με αφορμή τις τακτικές οδηγίες του κόουτς κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Η οκταετής παρουσία του «Λέβα» στην «Αλιάνζ Αρίνα» φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως έφτασε στο τέλος της. Ο Πολωνός έχει καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στους πρωταθλητές Γερμανίας. «Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου», έχει δηλώσει -μεταξύ άλλων- δημόσια τις τελευταίες ημέρες.

Το τελευταίο επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα (09/06) από τη γερμανική εφημερίδα TZ αλλά αφορά σε ένα συμβάν που έλαβε χώρα πριν ο επιθετικός δημοσιοποιήσει την επιθυμία του να φύγει από τους Βαυαρούς.

Σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο λοιπόν, ο Νάγκελσμαν είχε καταλάβει τις «διαθέσεις» του Λεβαντόφσκι και κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης τον είχε συμβουλεύσει σχετικά με το positioning, λέγοντάς του πώς θα μπορούσε να τοποθετηθεί καλύτερα μετά από μία σέντρα. Ωστόσο ο «Λέβα» φέρεται να εκνευρίστηκε από τις υποδείξεις του έμπειρου τεχνικού λέγοντας ότι «δεν είναι εύκολο» να εξελιχθεί κάποιος επιθετικά.

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Πολωνός δεν είχε καμία διάθεση να ακούσει τις οδηγίες και μάλιστα τού υπενθύμισε ότι εκείνος είχε πετύχει 41 γκολ σε μια σεζόν, κι όχι αυτός (σ.σ. ο Νάγκελσμαν)!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα