Μπάγερν: Δεν απάντησε καν στην πρόταση της Μπάρτσα για Λεβαντόφσκι!

Μπάγερν: Δεν απάντησε καν στην πρόταση της Μπάρτσα για Λεβαντόφσκι!

bet365

Δήλωση προθέσεων από τη Μπάγερν Μονάχου αναφορικά με την υπόθεση του Λεβαντόφσκι, αφού οι Βαυαροί δεν απάντησαν καν στην εναρκτήρια προσφορά που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα.

Χωρίς απάντηση έμειναν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα μετά την εναρκτήρια προσφορά που κατέθεσαν στη Μπάγερν για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σύμφωνα με Μέσα της Πολωνίας, οι Βαυαροί... ούτε που ασχολήθηκαν με τα 32 εκατομμύρια που τους προσέφεραν οι Καταλανοί, αφού αρνήθηκαν να δώσουν απάντηση. Μια κίνηση που ενδεχομένως να προκαλέσει εκνευρισμό σε Μπάρτσα και Λεβαντόφσκι που εδώ και καιρό παλεύουν για να καμφθούν τα εμπόδια και να σμίξουν το καλοκαίρι στη Βαρκελώνη.

Η αδιάλλακτη στάση της Μπάγερν ωστόσο σε συνδυασμό με το ποσό που απαιτεί (γύρω στα 50 εκατ. ευρώ) κάνει τα πράγματα δύσκολα και για τις δυο πλευρές, οι οποίες ωστόσο για την ώρα δεν έχουν καμία διάθεση να παραδώσουν τα όπλα.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο πολωνικό δημοσίευμα που αναπαράγει και η «Sport», ο 33χρονος επιθετικός δεν αποκλείεται να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, ανακοινώνοντας με επίσημη δήλωση την πρόθεσή του να αποχωρήσει άμεσα από το Μόναχο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα