Μπάγερν Μονάχου: Ο αρχηγός Νόιερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024

Μπάγερν Μονάχου: Ο αρχηγός Νόιερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024

Μπάγερν Μονάχου: Ο αρχηγός Νόιερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024

bet365

Συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μόναχο γι' ακόμη δύο χρόνια υπέγραψε ο Μάνουελ Νόιερ.

Η σημαία θα συνεχίσει στον ιστό της για δύο ακόμα χρόνια. Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (23/05) την επέκταση του συμβολαίου του Μάνουελ Νόιερ έως το 2024, γεγονός που σημαίνει ότι ο 36χρονος κίπερ θα κλείσει 13 χρόνια στους Βαυαρούς εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

«Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και θέτει τα πρότυπα σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια. Είναι τεράστιο επίτευγμα να είσαι τόσο σταθερά παγκόσμιας κλάσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιό του. Ο Μανουέλ είναι μια καθοριστική φιγούρα στην ιστορία της Μπάγερν», δήλωσε ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν.

Ο Νόιερ έχει κερδίσει 10 τίτλους Bundesliga, πέντε DFB Pokals και δύο τίτλους Champions League με την Μπάγερν Μονάχου από τότε που πήγε από τη Σάλκε, καταγράφοντας 472 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το ταξίδι μου συνεχίζεται στην Μπάγερν. Θα έχουμε ξανά μια πολύ καλή ομάδα με την οποία μπορούμε να παίξουμε για κάθε τίτλο. Ως τερματοφύλακας κι αρχηγός θω να είμαι το στήριγμα και βασικός παράγοντας στους μεγάλους μας στόχους. Θέλουμε να επεκτείνουμε το ρεκόρ των τίτλων μας και να αγωνιστούμε ξανά για το DFB Cup και το Champions League», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νόιερ.

@Photo credits: @FCBayernEN
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα