Χάαλαντ για Ραϊόλα: «Ο καλύτερος»

Χάαλαντ για Ραϊόλα: «Ο καλύτερος»

Newsroom
Χάαλαντ για Ραϊόλα: «Ο καλύτερος»

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον χαμό του μάνατζέρ του και εκκεντρικού μεγαλοατζέντη στον χώρο του ποδοσφαίρου, Μίνο Ραϊόλα.

Ο Μίνο Ραϊόλα έχασε την πολύμηνη μάχη που έδινε με την ασθένεια στους πνεύμονες και απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών. Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης παρέμενε σε εντατική μονάδα στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου (30/4).

Στο πελατολόγιό του βρίσκονταν μερικοί από τους κορυφαίους αστέρες του αθλήματος, όπως οι Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς και Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον τελευταίο να στέλνει το δικό του μήνυμα για τον χαμό του 54χρονου μάνατζερ.

«Ο καλύτερος» έγραψε χαρακτηριστικά για τον Ραϊόλα και ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τον εκκεντρικό ατζέντη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα