Νάγκελσμαν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό η Φράιμπουργκ»

Κώστας Τόπας
Νάγκελσμαν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό η Φράιμπουργκ»

bet365

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν διαφωνεί με την απόφαση της Φράιμπουργκ να καταθέσει έφεση, προκειμένου να κερδίσει το ματς στα χαρτιά.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ, η Μπάγερν αγωνίστηκε για ένα διάστημα με 12 παίκτες στο γήπεδο. Μπορεί αρχικά η Φράιμπουργκ να μην σχεδίαζε να καταθέσει έφεση, ωστόσο οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας άλλαξαν γνώμη και διεκδικούν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Βάσει κανονισμού, η Μπάγερν κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να διαφωνεί με την απόφαση της Φράιμπουργκ.

«Εγώ θα είχα εισηγηθεί στην ομάδα μου να μην κάνει ένσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό η Φράιμπουργκ. Χρησιμοποιούν ένα λάθος του αντιπάλου για να πάρουν τους βαθμούς, εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που τους έχει ασκηθεί από τους φιλάθλους και τους χορηγούς τους. Δεν είναι ότι θα είχαν βάλει δύο γκολ σε αυτά τα δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι αν βγείτε στην Ευρώπη χάρη σε τρεις βαθμούς που δεν καταφέρετε να πάρετε στο γήπεδο. Πλέον, όλα εξαρτώνται από το αθλητικό δικαστήριο. Δεν είμαι δικαστής, αλλά κατά την γνώμη μου μόνο μία απόφαση θα είναι η σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Βαυαρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Βιγιαρεάλ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα