Μπάγερν: Η Φράιμπουργκ θα ασκήσει έφεση κατά των Βαυαρών για την γκάφα με τους 12 παίκτες

Newsroom
Μπάγερν: Η Φράιμπουργκ θα ασκήσει έφεση κατά των Βαυαρών για την γκάφα με τους 12 παίκτες

bet365

Η Φράιμπουργκ άλλαξε στάση και θα ασκήσει έφεση κατά της Μπάγερν για τη γκάφα με τους 12 παίκτες.

Λίγο πριν το τέλος του ματς με τη Φράιμπουργκ, η Μπάγερν αγωνίστηκε για ένα διάστημα με 12 παίκτες στο γήπεδο, καθώς Ζάμπιτσερ και Ζίλε πέρασαν στο παιχνίδι, ωστόσο, μόνο ένας αποχώρησε. Ο Κομάν έμεινε στο γήπεδο και από το... πουθενά οι Βαυαροί «έμπλεξαν». Αρχικά, η Φράιμπουργκ είχε τονίσει πως δεν θα ασκήσει έφεση κατά της Μπάγερν, ωστόσο φέρεται να... πιέστηκε και άλλαξε την απόφασή της.

«Είμαστε σε δίλημμα χωρίς να φταίμε εμείς. Η Φράιμπουργκ δεν είχε κανένα ρόλο ή επιρροή στα γεγονότα. Ωστόσο, οι κανόνες της DFB μάς υποχρεώνουν επισήμως να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο, ώστε να ελέγχονται νομικά όλες οι διαδικασίες» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ο Γερμανός ρέφερι είχε ρίξει ευθύνες στη Μπάγερν και τη γενική αρχηγό, Καθλίν Κρίγκερ, η οποία δήλωσε το Νο29 για την αλλαγή, το οποίο, όμως, ήταν ο παλιός αριθμός του Κομάν κι όχι το Νο11 που φοράει φέτος. Αυτό αναμενόμενα μπέρδεψε αναμενόμενα τον Γάλλο και προκάλεσε την αλληλουχία των γεγονότων που ακολούθησαν...

Ετσι, η Μπάγερν κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά και να δει τη διαφορά από τη Ντόρτμουντ να μειώνεται στους έξι βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα