Μάνατζερ Λεβαντόφσκι: Προσέφερε τον Πολωνό στράικερ της Μπάγερν σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Τόπας
Μάνατζερ Λεβαντόφσκι: Προσέφερε τον Πολωνό στράικερ της Μπάγερν σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από τη νέα σεζόν.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα στην Ισπανία να ήταν σίγουροι για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δημοσίευμα της «Bild», αποκαλύπτει ότι τίποτα δεν είναι βέβαιο για το μέλλον του Πολωνού στράικερ.

Το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο μάνατζερ του «Λέβα», Πίνι Ζάχαβι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 79χρονος Ισραηλινός ατζέντης διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, ωστόσο περιμένει να δει αν οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου προσφέρουν μία δελεαστική προσφορά για τον Λεβαντόφσκι αλλά φυσικά και για τον ίδιο.

Η «Bild» τονίζει μάλιστα, ότι η Μπάγερν είναι ενήμερη για την επικοινωνία που έχει ο Ζάχαβι με Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και κατανοεί ότι είναι μέρος του σχεδίου του, προκειμένου να ασκήσει πίεση στην ίδια για να καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον 33χρονο επιθετικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα