Κολωνία - Ντόρτμουντ 1-1: Γκέλα... δώρο στη Μπάγερν!

Newsroom
Κολωνία - Ντόρτμουντ 1-1: Γκέλα... δώρο στη Μπάγερν!

bet365

Η Ντόρτμουντ γκέλαρε, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Κολωνία και είδε τη διαφορά από την κορυφή να είναι στο -6.

Η Μπάγερν έκανε ένα ακόμα βήμα στη μάχη του τίτλου της Bundesliga, μιας και η ανταγωνίστριά της Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Κολωνία. Ετσι, η διαφορά των Βεστφαλών από την κορυφή είναι πλέον στο -6. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν έπειτα από καιρό με τον Χάαλαντ στο βασικό σχήμα, όμως αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ ήταν ο Βολφ με γκολ στο 8ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ιδανικά και βρήκαν την ισοφάριση με τον Σεμπάστιαν Άντερσον στο 36'. Η Ντόρτμουντ πίεσε, είχε τον έλεγχο, όμως όχι και τον τρόπο να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Η Λεβερκούζεν μετά τον αποκλεισμό στο Europa League από την Aταλάντα, αντέδρασε, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ κι ένα βήμα για σεντόνι. Ολα κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Παουλίνιο. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στο 81΄και πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-0 στις καθυστερήσεις.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα