Στουτγκάρδη - Μάιντζ 2-1: Επιστροφή στις νίκες με βασικό Μαυροπάνο

Βασίλης Μπαλατσός
Στουτγκάρδη - Μάιντζ 2-1: Επιστροφή στις νίκες με βασικό Μαυροπάνο

bet365

Μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Bundesliga η Στουτγκάρδη επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μάιντζ. Βασικός και αναντικατάστατος ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Η Στουτγκάρδη μετά από πέντε διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Bundesliga (τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες) επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μάιντζ και πήρε... βαθιά βαθμολογική «ανάσα», ανεβαίνοντας στη 13η θέση με 13 βαθμούς. Βασικός και αναντικατάστατος ήταν ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μια μεστή εμφάνιση.

To σκορ για τη Στουτγκάρδη άνοιξε στο 21' ο Χιρόκι Ίτο, ο οποίος με ένα φανταστικό σουτ νίκησε τον Ζέντνερ. Η Μάιντζ έβγαλε αντίδραση και βρήκε την ισοφάριση στο 39'. Ο Μποέτιους εκτέλεσε κόρνερ και ο σέντερ μπακ, Χακ πήδηξε ψηλότερα από όλους και έκανε το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να περάσει εκ νέου μπροστά. Ο Μανγκαλά εκτέλεσε κόρνερ και ο Σόσα μέσα σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-1. Η Μάιντζ άσκησε πίεση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, όμως η Στουτγκάρδη διαφύλαξε το προβάδισμα της μέχρι το σφύριγμα της λήξης και πανηγύρισε ένα πολύτιμο «τρίποντο».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα