Στουτγκάρδη - Ουνιόν Βερολίνου 1-1: Πήρε βαθμό στο 93' με βασικό Μαυροπάνο (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Στουτγκάρδη - Ουνιόν Βερολίνου 1-1: Πήρε βαθμό στο 93' με βασικό Μαυροπάνο (vids)

bet365

Η Στουτγκάρδη έσωσε τον βαθμό κόντρα στην Ουνιόν στο 93' με «ήρωα» τον Γουαχιντούλα Φαγκίρ, ενώ ο Μοντέστε με δυο γκολ γλίτωσε την Κολωνία από τα «χέρια» της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Στουτγκάρδη «φλέρταρε» με την ήττα στην έδρα της από την Ουνιόν. Η ομάδα του Βερολίνου προηγούταν με 0-1 στο 92' όμως η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου, με δέκα παίκτες, κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό.

Ο Αγουονίγι στο 31' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για την Ουνιόν, η οποία πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η «αποστολή» της Στουτγκάρδης έγινε ακόμα πιο δύσκολη στο δεύτερο μέρος. Ο Καραζόρ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό (57'-58') και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η ομάδα του βασικού και αναντικατάστατου Μαυροπάνου «λυτρώθηκε» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 90+4 ο Γουαχιντούλα Φαγκίρ έκανε μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας για το τελικό 1-1.

Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η Κολωνία

Στο «Ράιν Ένερτζι Στάντιον» της Κολωνίας, η ομώνυμη ομάδα βρέθηκε παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, όμως κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει το 2-2 και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «ασπιρίνες» βρήκαν δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πάτρικ Σικ άνοιξε το σκορ στο 15', ενώ στο 17' μετά από μια αδράνεια της άμυνας της Κολωνίας, ο Καρίμ Μπελαραμπί έκανε το 0-2.

Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη Λεβερκούζεν να προηγείται με 0-2, όμως οι γπεδούχοι δεν παρέδωσαν τα όπλα. Στο 63' ο Άντονι Μοντέστε έκανε το σουτ μετά από σέντρα του Χέκτορ και νίκησε τον Χραντέτσκι. Η Κολωνία συνέχισε να πιέζει και βρήκε τη λύση στο 82' και πάλι με τον Γάλλο επιθετικό. Μετά από σέντρα του Άντερσον ο Μοντέστε πήδηξε ψηλότερα από όλους και ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα