Φαν Μπόμελ: Τέλος από τη Βόλφσμπουργκ (vid)

Φαν Μπόμελ: Τέλος από τη Βόλφσμπουργκ (vid)

Newsroom
Φαν Μπόμελ: Τέλος από τη Βόλφσμπουργκ (vid)

bet365

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, η Βόλφσμπουργκ έβαλε τέλος στη συνεργασία της με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ, μόλις τέσσερις μήνες από την πρόσληψή του.

Παρελθόν αποτελεί ο Μαρκ Φαν Μπόμελ από τη Βόλφσμπουργκ, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόλυσή του μετά το κάκιστο σερί του τελευταίου ενάμιση μήνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός πλήρωσε το «μάρμαρο» για την τέταρτη διαδοχική ήττα σε Γερμανία κι Ευρώπη από τη Φράιμπουργκ (οκτώ σερί παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις), έχοντας ξεκινήσε με τον χειρότερο τρόπο τη θητεία του καθώς το καλοκαίρι είχε αποκλειστεί στα χαρτιά από την άσημη Πρόισεν Μούνστερ στο Κύπελλο επειδή είχε κάνει μία παραπάνω αλλαγή!

Πλέον, οι Λύκοι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μόλις τέσσερις μήνες από την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της PSV, ο οποίος δήλωσε πικραμένος για την αποπομπή του, λέγοντας πως «Έχω ξαφνιαστεί κι απογοητευτεί γιατί είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών». Δεν έχουν την ίδια γνώμη, πάντως, οι οπαδοί της Βόλφσμπουργκ, οι οποίοι στο φινάλε του αγώνα κόντρα στη Φράιμπουργκ φώναζαν συνθήματα «Φαν Μπόμελ out» και η επιθυμία τους έγινε άμεσα πραγματικότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα