Μπάγερν Μονάχου: «Φουλάρει» για Αντεγέμι

Μπάγερν Μονάχου: «Φουλάρει» για Αντεγέμι

bet365

Oι μέρες του Κίνγκσλεϊ Κομάν στο Μόναχο φτάνουν στο τέλος τους και οι Βαυαροί εστιάζουν στην περίπτωση του Καρίμ Αντεγέμι.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν το ερχόμενο καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο ταλαντούχος αλλά «εύθραυστος» στους τραυματισμούς εξτρέμ δεν φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην «Αλιάνζ Αρένα» και οι Βαυαροί, έχουν ήδη καταλήξει στον διάδοχο του. Ο λόγος για το «διαμαντάκι» της Σάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγέμι.

Ο 19χρονος επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα της Ευρωπαϊκής αγοράς, έχοντας 12 γκολ σε 17 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με την πλατφόρμα του «Transfermarkt» η αξία του αγγίζει ήδη τα 20 εκατομμύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Πολλά Ευρωπαϊκά κλαμπ ψάχνονται για την περίπτωση του νεαρού επιθετικού, όμως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στην «pole position». Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ ο πατέρας και ο μάνατζερ του Αντεγέμι βρέθηκαν πρόσφατα στο Μόναχο για συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχαμίντζιτς και τον ποδοσφαιρικό διευθυνή, Μάρκο Νέπε.

Το όνομα του νεαρού επιθετικού αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες όμως οι Βαυαροί διαχρονικά έχουν τον τρόπο τους με τους Γερμανούς ποδοσφαιριστές.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα