Αρμίνια Μπίλεφελντ - Λεβερκούζεν 0-4: Σούπερ Σικ, σαρωτικές Ασπιρίνες και κορυφή! (vid)

Newsroom
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Λεβερκούζεν 0-4: Σούπερ Σικ, σαρωτικές Ασπιρίνες και κορυφή! (vid)

bet365

Με τον Πάτρικ Σικ να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα έξι γκολ στη φετινή Bundesliga, η Λεβερκούζεν δεν συνάντησε αντίσταση από την Αρμίνια Μπίλεφελντ (0-4) και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Μπάγερν πάτησε κορυφή! Τρίτη νίκη σε μία εβδομάδα η Ουνιόν.

Σαρωτική Λεβερκούζεν στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ και κορυφή! Οι Ασπιρίνες του Γκεράρντο Σεοάνε επικράτησαν με 4-0 της ομάδας των Στέφανου Καπίνο (στον πάγκο) και Σεμπάστιαν Βασιλειάδη (τραυματίας), έχοντας σε σούπερ βραδιά τον Πάτρικ Σικ. Ο Τσέχος «killer» πήρε τη σκυτάλη από τον Ντιαμπί (18') και με δύο γκολ στο 24' και το 57' «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, για να γράφει τον θριαμβευτικό επίλογο Ντεμιρμπάι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις (90+2'). Έτσι, η Μπάγερ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη γκέλα της Μπάγερν στην «Allianz Arena» από την Άιντραχτ και την έπιασε στην κορυφή με 16 βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές.

3Χ3 σε μία εβδομάδα η Ουνιόν

Μέσα σε επτά ημέρες, η ανεβασμένη Ουνιόν Βερολίνου μάζεψε όσες νίκες είχε σημειώσει από την αρχή της σεζόν! Μετά την επικράτηση επί της Αρμίνια και τον μεσοβδόμαδο θρίαμβο επί της Μακάμπι Χάιφα για το Conference League, οι πρωτευουσιάνοι συνέχισαν νικηφόρα και στην έδρα της Μάιντς (1-2), με σούπερ ανατροπή σε ένα τετράλεπτο. Το επιθετικό «υπερόπλο» της, Ταΐβο Αβονιγί, μίλησε στο 69' και το 73' και η Ουνιόν «έσβησε» το προβάδισμα των γηπεδούχων με τον Ινγκβάρτσεν από το 39', σφραγίζοντας το δικό της 3Χ3.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα