Κολωνία - Λειψία 1-1: To VAR της στέρησε τη χαρά... (vid)

Νίκος Κικίδης
Κολωνία - Λειψία 1-1: To VAR της στέρησε τη χαρά... (vid)

bet365

Η Λειψία βρέθηκε πίσω στο σκορ, είδε το VAR να της ακυρώνει δυο γκολ και τελικά «κόλλησε» στο 1-1 απέναντι στην Κολωνία, μένοντας αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Λειψία που αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι στο ξεκίνημα της Bundesliga και έχει καταφέρει να χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κορυφή μέσα στις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.

Οι Ταύροι ήταν παραγωγικοί και συνάμα εκτεθειμένοι στην άμυνα, σκόραραν τρεις φορές και δέχτηκαν μια, όμως πέρα από το εμπόδιο της Κολωνίας και του εκπληκτικού Τίμο Χορν (8 επεμβάσεις), οι φιλοξενούμενοι όφειλαν να ξεπεράσουν και το... VAR.

Μόλις στο 6΄το σύνολο του Μαρς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σομποσλάι, όμως η χαρά κράτησε μόλις μερικά δευτερόλεπτα καθώς έπειτα από χρήση της τεχνολογίας το γκολ ακυρώθηκε. Κι αφού η Λειψία δεν μπήκε σε θέση οδηγού, τη θέση της πήρε η Κολωνία.

Στο 57΄ο Μοντεστέ νίκησε τον Γκουλάσι για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι μέχρι τότε είχαν καταφέρει να γλιτώσουν με νύχια και με δόντια από τις επιθέσεις του αντιπάλου, που απειλούσε αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Φόρσμπεργκ με όμορφο τελείωμα φάνηκε προσωρινά να δίνει τη λύση (66΄), όμως και πάλι το VAR πάγωσε τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.

Τελικά, οι Ταύροι κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης με τον Χαινταρά (71'), έψαξαν με επιμονή το δεύτερο που θα τους έφερνε πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όμως το 1-1 παρέμενε μέχρι το τέλος.

Κολωνία (Στέφεν Μπάουμγκαρτ): Χορν, Σμιτζ (82' Οζκάν), Κίλιαν, Τσίχος, Έκτορ, Σκίρι, Λούμπιτσιτς, Ντούντα, Τίλμαν (82' Σίντλερ), Ουτ (68' Εχιζίμπουε), Μοντεστέ (68' Άντερσον)

Λειψία (Τζέσι Μαρς): Γκουλάσι, Γβαρντιολ, Σιμακαν, Ορμπάν, Κλόστερμαν, Κμαπλ, Χαϊνταρά (85' Άνταμς), Σομποσλάι, Όλμο (58' Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού, Σίλβα (58' Πούλσεν)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα