Άιντραχτ: Συμφώνησε με Λάτσιο για την πώληση του Κόστιτς

Άιντραχτ: Συμφώνησε με Λάτσιο για την πώληση του Κόστιτς

bet365

Η επιθυμία του Φίλιπ Κόστιτς να αποχωρήσει από την Άιντραχτ για τη Λάτσιο γίνεται πραγματικότητα, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να αποδέχεται την πρόταση 15+3 εκατ. ευρώ των Λατσιάλι.

Τη φανέλα της Λάτσιο ετοιμάζεται να φορέσει ο Φίλιπ Κόστιτς. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε δεκτή την τελευταία βελτιωμένη πρόταση των Λατσιάλι, στο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ + 3 σε μπόνους και ο δρόμος ανοίγει διάπλατα για τη μεταγραφή του στη Serie A, για την οποία πίεζε τις τελευταίες μέρες την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League, αρνούμενος να συμμετέχει στην προπόνηση.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε θέσει σε προτεραιότητα τον 29χρονο αριστεροπόδαρο χαφ-εξτρέμ ως ιδανικό διάδοχο του Χοακίν Κορέα, με τον Ζακάνι της Βερόνα ως plan B και τον Φρανκ Ριμπερί ως τρίτη επιλογή. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσουν με κάθε επισημότητα το αρχικό τους πλάνο, με τον Σέρβο διεθνή να έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του (πενταετές με ετήσιο μισθό περίπου στα 2 εκατ. ευρώ).

Έτσι, οι Αετοί της Φρανκφούρτης χάνουν το μεγάλο τους αστέρι ενόψει και των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων στον όμιλο των Ερυθρολεύκων, μετά από μια τριετία στην οποία ο Κόστιτς κατέγραψε συνολικά 26 γκολ και 48 ασίστ σε 129 συμμετοχές.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα