Μπίλεφελντ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Ούτε τώρα η αντίπαλος του Ολυμπιακού (vids)

Μπίλεφελντ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Ούτε τώρα η αντίπαλος του Ολυμπιακού (vids)

bet365

Αν και προηγήθηκε στην Αρμίνια, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, Αϊντραχτ, έμεινε στο 1-1 και χωρίς τρίποντο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga. Κορυφή η Λεβερκούζεν, νίκες για Μάιντς, Φράιμπουργκ.

Ο Κόστιτς που θέλει μεταγραφή, έμεινε εκτός αποστολής. Χωρίς τον πιο ποιοτικό παίκτη της λοιπόν, τον οποίο δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ούτε ο Ολυμπιακός, η Αϊντραχτ έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Αρμίνια. Οι Αετοί έκρυψαν το τόπι κυριολεκτικά, αλλάζοντας πολλές πάσες, μέχρι να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι ο Χάουγκε (22'). Ωστόσο, ο Βίμερ (86') σημάδεψε την ισοφάριση, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι νωρίτερα και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακά τους στο κεφάλι. Ηταν η δεύτερη ισοπαλία για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, η οποία παραμένει χωρίς νίκη σε τρεις αγωνιστικές.

Αϊντραχτ (Ολιβερ Γκλάνσερ): Τραπ, Χίντερεγκερ, Ν'Ντικά, Σόου, Χρούστιτς, Λίντστορμ (81' Ακε), Χάουγκε, Καμάντα (73' Μπάρκοκ), Μπορέ (89' Πασιένσια).

Δεύτερο τρίποντο σε τρελό φινάλε για Κολωνία

Αρκετά καλό το ξεκίνημα της Κολωνία στη σεζόν, καθώς με το 2-1 επί της Μπόχουμ, πήρε το δεύτερο τρίποντό της σε τρεις αγωνιστικές. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει καθαρίσει πιο άνετα και με μεγαλύτερο σκορ, σε ένα ματς που είχε έντονο φινάλε. Χωρίς σκορ έως το 82', οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Σάουμπ και στο 90'+1' το 2-0 με τον Λέμπερλε. Η απάντηση της Μπόχουμ ήρθε στο 90'+4 με τον Τσόλερ, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για άλλη αντίδραση.

Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Λεβερκούζεν

Μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τη Γκλάντμπαχ, η Λεβερκούζεν του Γκεράρντο Σεοάνε συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, επικράτωντας και πάλι με τεσσάρα, αυτή τη φορά στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Η τύχη τής χαμογέλασε όπως κι απέναντι στα Πουλάρια, καθώς προηγήθηκε 2-0 με δύο αυτογκόλ από Ιάγκο και Νίντερλέχνερ. Ο τελευταίος «εξιλεώθηκε» με το γκολ της προσωρινής μείωσης του σκορ στο 30'. αλλά το δίδυμο Σικ-Βιρτς με γκολ στο 75' και το 81' «κλείδωσε» εμφατικά το τρίποντο για τις Ασπιρίνες, που έφτασαν τους 7 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Το πάλεψε με σκόρερ Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη, ιστορική εκκίνηση η Φράιμπουργκ


Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της στη Bundesliga πραγματοποιεί η Φράιμπουργκ, η οποία πέρασε με 3-2 από την έδρα της Στουτγκάρδης του Ντίνου Μαυροπάνου. Με τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο από τους Ζέονγκ (3', 9') και Χόλερ (28'), οι Αετοί του Κρίστιαν Στράιχ έδειξαν ότι θα έχουν πολύ εύκολο έργο, αλλά η αντίδραση των Σουηβών με δύο γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους κράτησε ανοιχτό το ματς ως το τέλος. Ο Έλληνας στόπερ σάλπισε την αντεπίθεση με σπάνια επέλαση προς τη μεγάλη περιοχή στο 45' και στις καθυστερήσει ςο Αλ Γκαντιουί έγραψε το 2-3, με την ανατροπή να μην ολοκληρώνεται και τη Φράιμπουργκ να φτάνει τους 7 βαθμούς σε τρία ματς.

Άνετη τριάρα η Μάιντς

Εντός έδρας τα πάει περίφημα στην έναρξη της φετινής Bundesliga η Μάιντς. Μετά την επικράτηση επί της Λειψίας, οι Καρναβαλιστές πήραν τη δεύτερη φετινή νίκη τους με 30 κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ, χάρη στα γκολ των Λουκόκι (15'), Σάλαϊ (18') και Στόγκερ (90+2').

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα