Σταφυλίδης: Δανεικός από τη Χόφενχαϊμ στην Γκρόιτερ Φιρτ

Βασίλης Τεμπέλης
Σταφυλίδης: Δανεικός από τη Χόφενχαϊμ στην Γκρόιτερ Φιρτ

bet365

Στην Bundesliga παραμένει ο Κώστας Σταφυλίδης, καθώς τις επόμενες ώρες ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τη Χόφενχαϊμ στην Γκρόιτερ Φιρτ.

Τη φανέλα της Γκρόιτερ Φιρτ θα φορά τη νέα σεζόν (2021/22) ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο 27χρονος διεθνής αριστερός μπακ παραχωρείται δανεικός από τη Χόφενχαϊμ στη νεοφώτιστη της Bundesliga (προβιβάστηκε ως δεύτερη από τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν).

Οι τρεις πλευρές (οι δύο ομάδες και ο παίκτης) έχουν φθάσει σε συμφωνία, η οποία αναμένεται ν' ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Ο Σταφυλίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2012 πωλήθηκε στη Λεβερκούζεν.

Παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στη Φούλαμ και το 2015 τον αγόρασε η Άουγκσμπουργκ αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μεσολάβησε ο δανεισμός του στη Στόουκ και το καλοκαίρι του 2019 τον αγόρασε η Χόφενχαϊμ. Έχασε την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμού πρώτα στον ώμο και έπειτα στην κνήμη.

Το πρώτο επίσημο ματς της Γκρόιτερ Φιρτ είναι στις 7 Αυγούστου εκτός έδρας με την Μπάμπελσμπεργκ για το Κύπελλο Γερμανίας (DFB Pokal), ενώ στις 14 του επόμενου μήνα ταξιδεύει στη Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου για την 1η αγωνιστική της Bundesliga.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα