Άρης: Έστειλε φάκελο συμμετοχής στο Eurocup

Άρης: Έστειλε φάκελο συμμετοχής στο Eurocup

Ο Άρης

bet365

Η ΚΑΕ Άρης επισημοποίησε την πρόθεση συμμετοχής της στο Eurocup της επόμενης περιόδου καθώς έστειλε σχετικό φάκελο και περιμένει τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ECA.

Οι σκέψεις συμμετοχής στο Eurocup της επόμενης περιόδου δεν προέκυψαν ξαφνικά στον Άρη καθώς υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Γνωρίζοντας μάλιστα τις οικονομικές προϋποθέσεις συμμετοχής στη διοργάνωση (σ. σ. κατώτατο μπάτζετ 800.000 ευρώ) αλλά και το «μεγαλύτερο» εξοδολόγιο, οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε επαφές με χορηγούς ενημερώνοντάς τους γι’ αυτή την προοπτική με απώτερο σκοπό την κάλυψη μέρους των εξόδων. Ο λόγος είναι προφανής, σχετίζεται με το οργανόγραμμα της διοργάνωσης και το γεγονός ότι πλέον πρόκειται για… κανονικό Πρωτάθλημα καθώς περιλαμβάνει 18 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια.

Προφανώς η απόφαση δήλωσης συμμετοχής στο Eurocup της επόμενης περιόδου πηγάζει και μέσα από τα αποτελέσματα των επαφών με το BCL. Ο Άρης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στους ομίλους της διοργάνωσης, αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης κάποιας ομάδας, παρά μόνο στα προκριματικά αυτής. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείφθηκε η περίπτωση του BCL καθώς οι «κίτρινοι» θα δηλώσουν συμμετοχή και σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Σε ότι αφορά το Eurocup, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να περιμένουν τη γενική συνέλευση της διοργανώτριας αρχής η οποία θα αποφασίσει επί των ομάδων που θα πάρουν μέρος σε αυτή την ερχόμενη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα