ΠΑΟΚ: Κατατέθηκε το υπόμνημα στην Εφέσεων

ΠΑΟΚ: Κατατέθηκε το υπόμνημα στην Εφέσεων

bet365

Οι νομικοί της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κατέθεσαν το μεσημέρι της Τρίτης (24/3) το υπόμνημα, που αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης με την Ξάνθη από την Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα κάθε τι που έχει σχέση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες στην υπόθεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των εφέσεων και η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε σ’ όλες τις πλευρές προθεσμία μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (24/3) να καταθέσουν τα υπομνήματά τους.

Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν τα υπομνήματα που αφορούν τις δικές τους θέσεις και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξει και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσων της ΕΠΟ.

Ο εκ των νομικών του «Δικεφάλου», Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην υπόθεση.

«Στάλθηκαν τέσσερα υπομνήματα, ένα για την έφεση του ΠΑΟΚ, ένα για την έφεση και ένα για την παρέμβαση του Ολυμπιακού και ένα για την παρέμβαση της Λάρισας. Αναπτύξαμε με ένα υπόμνημα 60 σελίδων τους λόγους για τους οποίους έγινε έφεση.

Έχει γίνει λάθος και δεν ασκήθηκε δίωξη από τον Αθλητικό Εισαγγελέα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και τώρα. Με βάση το δίκαιο της UEFA δεν υπάρχει η πολυϊδιοκτησία. Δεν βλάπτεται ο ΠΑΟΚ εάν ασκήσει δίωξη ο Εισαγγελέας με βάση το δίκαιο αυτό.

Σαφώς είμαι πιο αισιόδοξος. Διαφορετικά βλέπουν τα πράγματα τρεις Εφέτες και μια μόνο Πρωτοδίκης. Είναι τελείως διαφορετικό. Θα μπορούσα να σας πω εάν παιζόταν ποδόσφαιρο πότε θα βγει η απόφαση. Δεν υπάρχει βιασύνη πια. Πιστεύω ότι θα πάρει λίγο παραπάνω».

Για το εάν έχουμε πρωτάθλημα:

«Είναι δύσκολο καθώς δεν ξέρω εάν βγαίνουν οι Κυριακές πλέον. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια αλλά και η θερμοκρασία στην Ελλάδα που δεν θα επιτρέπει τη διεξαγωγή των αγώνων. Εάν αρχίσει τις 30 του Απρίλη το βλέπω δύσκολο για τεχνητούς λόγους. Πρωταθλητής δεν θα μπορεί να υπάρξει. Θα μπει παύλα».

 

Τελευταία Νέα