Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Θοδωρής Βασίλης
Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

bet365

Το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός αναβλήθηκε λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στα Γιάννενα και το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για το ποιες είναι οι δύο πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα.

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα στα Γιάννενα και σε όλη την Ήπειρο το Σαββατοκύριακο οδήγησε στην αναβολή του αγώνα του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό και τώρα οι δύο ομάδες περιμένουν τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

Κι ενώ όλοι αναφέρουν ως πιθανή ημέρα διεξαγωγής του αγώνα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr στην συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ο αγώνας, με άλλες δύο ημερομηνίες να φαντάζουν οι πιο πιθανές.

Κι εξηγούμαστε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ενώ στη συνέχεια το Σάββατο 5 Νοεμβρίου φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί ο αγώνας με τον Λεβαδειακό να διεξαχθεί Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει ξεκάθαρα ο κανονισμός θα πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες από τον προηγούμενο αγώνα και σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει κι έτσι απορρίφθηκε η εν λόγω ημέρα.

Αντίθετα, δύο είναι οι πιθανότερες ημερομηνίες για την τέλεση του αγώνα, αυτή της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου αλλά και η Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Πλέον οι δύο ομάδες αναμένουν τον οριστικό ορισμό του παιχνιδιού ώστε να καταστρώσουν και ανάλογα το πρόγραμμά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα