Η ALTER EGO του Μαρινάκη θέλει να χορηγήσει την Σούπερ Λίγκα! (pic)

Η ALTER EGO του Μαρινάκη θέλει να χορηγήσει την Σούπερ Λίγκα! (pic)

Η ALTER EGO του Μαρινάκη θέλει να χορηγήσει την Σούπερ Λίγκα! (pic)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη με επιστολή της προς την Σούπερ Λίγκα ζητάει συνάντηση προκειμένου να καταθέσει πρόταση για χορηγία-ονοματοδοσία στο πρωτάθλημα! 

Η συγκεκριμένη εταιρία θυμίζουμε ότι είναι μια από τις 4 που πήραν άδεια για τηλεοπτικό κανάλι στην πρόσφατη περιπετειώδη δημοπρασία! Πρόκειται για αυτή που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, γι' αυτό έχει και τεράστια σημασία η παρακάτω είδηση.

Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ», το μεσημέρι της Δευτέρας με επιστολή προς την διοίκηση της Super League και τον πρόεδρο της, κ. Γιώργο Στράτο ζήτησε να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση έτσι ώστε να κατατεθεί πρόταση χορηγίας – ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος. Στο σχετικό έγγραφο που φέρει την υπογραφή της κυρίας Φωτεινής Υψηλάντη, γίνεται γνωστό πως η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι άμεσα σε θέση να παρουσιάσει τις προτάσεις του.

Μια κίνηση που φυσικά αν γίνει θα προκαλέσει... θόρυβο, την στιγμή μάλιστα που στην Λίγκα είναι σε επαφές για το συγκεκριμένο θέμα με τον ΟΠΑΠ! Πλέον παρουσιάζει ενδιαφέρον αν θα υπάρξει και ποια θα είναι η απάντηση του συνεταιρισμού για το θέμα, αλλά και το αν... δράσουν ξεχωριστά κάποιες ομάδες, ενώ βέβαια τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει και η στάση του Ολυμπιακού!

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού