Εκτός αποστολής ο Φορτούνης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Εκτός αποστολής ο Φορτούνης

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο αφήνει εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη για το ματς με τον Ηρακλή, όπως και τον Μάνουελ Ντα Κόστα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ολοκληρωθεί για το ματς με τον Ηρακλή με τον Πάουλο Μπέντο να αφήνει εκτός τόσο τον Κώστα Φορτούνη όσο και τον Μάνουελ Ντα Κόστα.

Αμφότεροι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού απλά, ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε ότι απέναντι στον Ηρακλή θα ήταν καλύτερο να δώσει ανάσες στον Μαροκινό και την ευκαιρία για επιπλέον αγωνιστικά λεπτά τον Ρέτσο, λογικά.

Ο «Φόρτου» όμως μένει στην... Αθήνα, μετά τον πάγκο κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις και στη Βέροια.

Το καλό για τον Πάουλο Μπέντο, όμως, είναι ότι θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Σεμπά, ο οποίος έφευγε από το «Stade de Suisse» με πρόβλημα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα